Tips på ett kvalitativt fotvårdsföretag

Tips på ett kvalitativt fotvårdsföretag

Kära vänner och fantastiska följare, idag blir det ett inlägg om fotvård i närheten av Lysekil där jag och även flera av er bor, för detta kanske kunde vara något ni behöver? Jag skriver mycket om min nya livsstil som jag påbörjade som ett nyårslöfte för ett år sedan drygt, och fortfarande håller. Med hjälp av löpturer ute i joggingspåret har jag gått ner 20 kilo i vikt. Jag mår så otroligt bra av att hålla mig i form, men all denna träning har en baksida, fötterna som stängts in i ett par varma träningsskor hade fått både svamp och hälsprickor. Som tur är har jag fått riktigt bra hjälp när jag vänt mig till fotvårdsföretaget Annikas Fothälsa, och jag har kommit tillrätta med problemen. 

Det här företaget vill jag verkligen rekommendera till er som behöver fotvård i Lysekil med omnejd, för har man en gång fått uppleva hur bra det är med fotvård vill man förstås att så många som möjligt ska få reda på att det finns behandlingar för fötterna som verkligen gör nytta. Hon som driver Annikas Fothälsa är duktig på att behandla olika tillstånd som drabbar våra fötter, och jag tycker att det här fotvårdsföretaget är ett bra val av företag för alla som befinner sig i eller i omnejd av Lysekil och behöver fotvård. En annan sak som är så bra med det här företaget är de flexibla öppettiderna. Det är nämligen kundernas behov och önskemål som styr när fotvårdsberhandlingarna ska ske. Jag har nu blivit helt besvärsfri, och jag unnande mig ett par riktigt bra träningsskor i julklapp, de kostade 1500 kronor men det kan det vara värt för att förbygga framtida problem med fötterna. Det var allt för denna gång, ha det gott! 


Kommentarer är stängda.