Jag tror att massage vore bra för dig

Jag tror att massage vore bra för dig

Med fem barn och ständigt att göra är den här bloggen verkligen en livlina. Här får jag prata av mig och så har jag funnit nya bekantskaper via bloggen och så var det nu äntligen dags för ett inlägg, och den här gången ska jag ta upp en sak med er som jag har varit med om, någonting som var bra för mig och som jag tror kunde vara bra även för er. Det handlar om massage, eller närmare bestämt om att jag gick till ett företag inom massage i Klippan med omnejd som heter Eva Klang Friskvård & Underhållning. 

Det var en kollega som tyckte att jag borde unna mig massage eftersom hon såg hur trött och sliten jag såg ut. Trots att jag alltid känner mig trött eftersom jag sällan får sova ordentligt så ger jag alltid hundra procent av mig själv när jag är på jobbet, och detsamma gäller hemma. Min kollega hade varit hos Eva Klang Friskvård & Underhållning och tyckte att det hade varit en underbar upplevelse för henne att gå dit och få en behandling i massage i Klippan, och när hon sa åt mig att jag borde unna mig en massage tänkte jag över det hela och kom fram till att om det var någon på detta jordklot som var värd att få massage i Klippan så var det ju jag. Nu har jag varit där, och det var något av det bästa jag har varit med om. Efteråt kände jag mig fylld med ny energi samtidigt som jag blev behagligt avslappnad. Det här mina kära läsare, unnar jag er också, och om ni befinner er i Klippan med omnejd hoppas jag att ni kommer att gå till Eva Klang Friskvård & Underhållning för det är verkligen kvalité på de massagebehandlingar som erbjuds där. 


Kommentarer är stängda.